Södertälje Konsthall

Aktuellt

För GALAXEN

 

För att boka en workshop eller gruppvisning kontakta Södertälje konsthall genom att maila till: Maja-Lena Molin: maja-lena.molin@sodertalje.se eller telefon: 08 – 523 016 12

Vår barnverksamhet

HÖSTPREMIÄR I GALAXEN LÖRDAG 23 SEPTEMBER!
Vi har öppet varje lördag kl 11-15 tom 9 december!

GALAXEN är Södertälje konsthalls verksamheter för barn och unga. Öppet i verkstan, kreativa workshops eller konstkollo – allt ryms i GALAXEN.

Lördagar kl 11-15 i vår verkstad! GALAXEN är öppen skapande verkstad. Perfekt för dig som gillar att vara kreativ! Det är drop-in och öppet för alla från 6 år. Medföljande föräldrar får vara med i mån av plats. Max 20 skapande barn samtidigt i verkstan. Helt gratis och varje lördag har nytt tema! Du hittar vår verkstad vid konsthallens lokaler plan 2, Lunagallerian.

Familjefredagar kl 10-11 i vår verkstad, eller på biblioteket! Konsthallen och Stadsbiblioteket bjuder in föräldralediga med barn på öppen verksamhet. Ingen föranmälan behövs och det blir olika teman och aktiviteter varje gång. Vi provar målning, sång, ramsor med tecken och skapade. Vi ger boktips och läser högt. Stora och små får ta del av det bästa som bibliotek och konsthall har att erbjuda.


Boka visningar för skolan och förskolan!