Södertälje Konsthall

Aktuellt

För Barn & Unga

07/12, 11:00

Kulturlördag för hela familjen

Stadsbiblioteket, Södertälje konsthall och Nova bjuder in kulturlördagar under hösten. Du kan gå på teater, fika, se på framträdanden av Kulturskolans elever, mysa till sagostunder, vara kreativ i konsthallens bildverkstad och mycket mer. Varje dag är unik och har sitt tema.

Du hittar oss vid Nova. Bildverkstad med bildpedagog Marzena Kapek. Vi återbrukar, målar, pysslar eller ritar. Alla åldrar välkomna! Att delta är gratis och ingen föranmälan behövs. Drop-in i mån av plats. 14 september, 12 oktober, 16 november, 7 december. Tid: kl 11-14.30

 

 

 

För att boka en workshop eller gruppvisning kontakta Södertälje konsthall genom att maila till: Maja-Lena Molin: maja-lena.molin@sodertalje.se eller telefon: 08 – 523 016 12

Vår barnverksamhet

Södertälje konsthall är en plats för hela familjen. Här kan alla åldrar uppleva en blandning av konstnärliga uttryck och idéer. I vår bildverkstad har du som ung möjlighet att skapa och utveckla dina konstnärliga färdigheter, under ledning av våra erfarna och inspirerande pedagoger. Testa gärna någon de återkommande aktiviteterna som vi erbjuder.

Vi har öppet i vår bildverkstad på Kulturlördagarna i höst: 14 september, 12 oktober, 16 november, 7 december.
Tid: kl 11-14.30
Konsthallen arrangerar skaparverkstad med bildpedagog Marzena Kapek. Vi återbrukar, målar, pysslar eller ritar. Alla åldrar välkomna! Drop-in

Vi erbjuder skolor och förskolor möjlighet till skapande och visning av utställningen – hör av er till oss och boka en tid! Kostnadsfritt!

Visningar för bokade grupper är också möjligt! Arbetslaget eller varför inte en trevlig stund för din förening? Du kan boka gruppvisningar av utställningarna i konsthallen under ordinarie öppettider. Visningen kan kombineras med en workshop i vår konstverkstad. Vi som arbetar på plats i konsthallen svarar gärna på dina frågor.

Visningar: Öppna visningar av pågående utställning: Tisdagar kl 12.30. Visningen tar ca 30 min. Ingen anmälan – alla välkomna!

 

Tre tjejer som målar