Södertälje Konsthall

Aktuellt

För Barn & Unga

 

För att boka en workshop eller gruppvisning kontakta Södertälje konsthall genom att maila till: Maja-Lena Molin: maja-lena.molin@sodertalje.se eller telefon: 08 – 523 016 12

Vår barnverksamhet

Södertälje konsthalls program för visningar och workshops 2021 kommer att vara anpassat efter de rekommendationer och riktlinjer som vi som offentligt organiserad verksamhet är en del av. Här på hemsidan uppdaterar vi vårt program och det utbud av aktiviteter vi förmedlar.2021 har vi inga planerade program och visningsaktiviteter. Vi anpassar oss efter rekommendationerna och följer biblioteken i Södertälje kring barnaktiviteter och program för familjer.

Södertälje konsthall är en plats för hela familjen. Här kan alla åldrar uppleva en blandning av konstnärliga uttryck och idéer. I vår bildverkstad har du som ung möjlighet att skapa och utveckla dina konstnärliga färdigheter, under ledning av våra erfarna och inspirerande pedagoger. Testa gärna någon de återkommande aktiviteterna som vi erbjuder.

Vi erbjuder skolor och förskolor möjlighet till skapande och visning av utställningen – hör av er till oss och boka en tid! Kostnadsfritt!

Visningar för bokade grupper är också möjligt! Arbetslaget eller varför inte en trevlig stund för din förening? Du kan boka gruppvisningar av utställningarna i konsthallen under ordinarie öppettider. Visningen kan kombineras med en workshop i vår konstverkstad. Vi som arbetar på plats i konsthallen svarar gärna på dina frågor.